FISIOTERÀPIA ESTÈTICAAjudem en la recuperació precoç de les intervencions quirúrgiques amb un tractament intensiu de teràpia manual i fisioteràpia. D’aquesta forma, reduïm els terminis de recuperació per agilitzar la incorporació a la vida laboral i personal del pacient.

En els nostres tractaments emprem varies tècniques:

DRENATGE LIMFÀTIC MANUAL

El drenatge limfàtic manual és la teràpia més indicada per les fases immediatament posteriors a una intervenció de cirurgia estètica i plàstica, com són l’abdominoplàstia, la lipoescultura o la liposucció entre altres.

Aquesta tècnica de massatge s’utilitza per l’eliminació dels líquids intersticials i edemes causats per l’operació. Es tracta d’un massatge lent i superficial que ajuda a drenar el líquid limfàtic i desinflar les zones properes a l’operació.

drenatge limfàtic manual
KINESIOTAPE
kinesiotape

El kinesiotape és un tractament realitzat mitjançant unes bandes adhesives elàstiques que s’utilitzen en determinades zones del cos per accelerar el temps de rehabilitació. En els dies posteriors a l’operació, s’utilitzaran per tensar la pell i drenar els líquids en una determinada direcció. És el complement ideal per al drenatge limfàtic.

Una vegada comencem amb el tractament muscular, el kinesiotape ens ajudarà a drenar el líquid i evitar que la seua acumulació en determinades zones en el temps entre sessió i sessió.

FLEXIBILITZACIÓ DE LES CICATRIUS

Un dels aspectes fonamentals de la teràpia es tractar la pell i les cicatrius causades per l’operació.

Durant el tractament, es relaxarà i flexibilitzarà la part més superficial per, d’aquesta forma, evitar futures adherències i dolors per l’excés de tensió de la pròpia pell.

Una vegada trets els punts de l’operació, es començarà a mobilitzar aquestes adherències per flexibilitzar la zona i ajudar a la correcta cicatrització.

flexibilització de les cicatrius
TRACTAMENT MUSCULAR POST-OPERATORI
tractament muscular post-operatori

Després d’una operació sempre hi ha una descompensació muscular de la zona tractada, per això, una vegada drenada la zona de líquids i tret els punts de l’operació, es treballarà a nivell muscular. Primer es tractaran els músculs contracturats i els dolors secundaris que puguen haver sorgit en el post operatori.

Després es tonificaran els músculs que hagen perdut to muscular mitjançant exercicis suaus i isomètrics (sense moviment) per no alterar la zona tractada.

Finalment, es realitzaran exercicis suaus per tornar l’equilibri muscular a la zona i es donaran les pautes per tornar a readaptar-se a la vida laboral de forma progressiva. Aquests exercicis seran específics per a cada tipus de pacient i s’adaptaran a la seua evolució física i capacitats personals.