Fisioteràpia Ferran Aparisi
El nostre Compromís: La responsabilitat d'un bon tractament

En la nostra clínica realitzem tractaments adaptats a les teues necessitats. Les nostres sessions es realitzen de forma individual i personalitzada on invertim el temps necessari en la teua recuperació.

Els nostres tractaments es basen en els estiraments, la mobilització articular i les teràpies manuals, adaptant-nos a l’evolució de cada pacient per aconseguir el millor resultat en el mínim temps possible. Treballant, sempre, de forma individual i oferint la màxima qualitat personal i professional.Ferran Aparisi
FERRAN APARISI
Fisioterapeuta número de col·legiat 1913

· Diplomat per la Fundació Universitària del Bages, universitat adscrita a la Universitat Autònoma de Barcelona. Promoció 2002-2005.
· Graduat Superior en Violí pel Conservatori “Salvador Seguí” de Castelló. Promoció 2008-2012.
· Màster en educació Secundària, especialitat música, per la Universitat Internacional Valenciana. Promoció 2013-2014.

Ha completat la seua formació amb nombrosos cursos i congressos, tant de fisioteràpia com de música. Entre els que destaquen el curs oficial de Mètode Pilates del Col·legi de Fisioterapeutes (València, 2014), el II Congrés Internacional de Medicina per a Músics (Barcelona, 2005), Les XV i XVII Jornades de Medicina de l’Esport del Bages (Manresa, 2002 i 2004 respectivament) o el Curs Internacional d’Interpretació històrica en Violí de la Fundació “la Caixa” (Castelló, 2001)

Ha estat fisioterapeuta de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives en centres com el C.E.A.M (Centre Especialitzat d’Atenció a Majors) de Segorbe o la Residència de la Tercera Edat de Borriana. També ha treballat com a fisioterapeuta en residències com la del Pinar de Castelló o les de Savia Castelló i Savia Cabanes, així com a les associacions d’Alzheimer i Parkinson de la província de Castelló.

També ha treballat en altres camps de la fisioteràpia com en el Centre mèdic Adeslas de Castelló, Unión de Mutuas o Aspropace (Associació Provincial de Paràlisi Cerebral) i ha realitzat cursos sobre lesions en músics per a la Jove Orquestra de Castelló i per al Col·lectiu musical Castellón en Vivo. També ha realitzat un taller sobre mobilitzacions i cures de pacients dependents per a la EPA (Escola per a Adults) de l’Alt Palància.